Мария Бакалова призна, че иска да започне да се изявява все

...
Мария Бакалова призна, че иска да започне да се изявява все
Коментари Харесай

Голяма промяна за Мария Бакалова, какво става

Мария Бакалова призна, че желае да започне да се изявява от ден на ден зад камерата.

Освен че се снима в последния си план „ Меденият месец “ (The Honeymoon), тя работи и като продуцент.
-->
„ Колкото повече пониквам, толкоз повече желая да извозвам време и зад камерата “, сподели Бакалова, изтъквайки нуждата от повече дами, които да режисират и пишат.

Българката счита себе си за човек на крайностите, що се отнася до актьорството. „ Киното е длъжно да предизвика. Мисля, че не би трябвало да е междинна работа “, сподели номинираната за Оскар актриса в изявление за Асошиейтед прес.

„ Ако филмът не те накара да почувстваш нещо,какъв в действителност е смисълът му “, пита актрисата.

„ Меденият месец “ към този момент е наличен на стрийминг платформа и съставлява комедия на крайностите. Филмът, изпълнен с опиати и тоалетен комизъм, като че ли наподобява надалеч от първичната й фантазия да играе в ленти, снимани от авангардното придвижване Dogme 95, водено от Ларс декор Триер и Томас Винтерберг. Българската актриса е толкоз запленена от датското кино, че преди време убеждава родителите си да я заведат в Копенхаген, с цел да опита да получи каквато и да е работа в продуцентската компания на Фон Триер.

Тя обаче схваща, че другите жанрове могат да реализират сходни цели след пробивната си роля в „ Борат 2 “, план, който тя похвали за способността му да способства за смяна.

„ Борат 2 “ е обществен опит, който демонстрира същинското лице на хората. В последна сметка това е най-важното, тъй като изкуството би трябвало да въздейства на хората “, сподели тя.

Въпреки че ролята й в „ Борат ” я отвори към капацитета и смисъла на разнообразни жанрове, Бакалова сподели, че към момента има вяра, че актьорите би трябвало да сортират какви функции одобряват.

„ Не бъдете обаче прекомерно придирчиви “, предизвести тя сътрудниците си, като добави, че те носят отговорност да избират функции, които „ заслужават вашето внимание, само че и вниманието на хората, тъй като вие не вършиме изкуство единствено за себе си. “ Бакалова е уверена, че тайната на дълголетието в Холивуд е в никакъв случай да не се установяваш в един род или персонаж.

Припомняйки си времето, когато е снимала „ Борат “, Бакалова показа, че скандалната сцена в хотелската стая с Руди Джулиани й се коства най-рискованата от лудориите на Саша Барън Коен, като я назовава „ страшна обстановка “.

„ Нямах никакъв метод да контактувам със Саша “, спомня си тя. „ Не знаех какво ще се случи. “

За Бакалова, която в никакъв случай не се е снимала в англоезичен филм преди „ Борат “, 2022 година, беше напрегната година. Освен в „ Меденият месец “, тя взе участие в „ Тела, тела, тела “ („ Bodies Bodies Bodies “) и в „ Балонът “ („ The Bubble “) на Джъд Апатоу. Тя ще направи и своя дебют в „ Марвел “ през 2023 година с „ Пазители на галактиката 3``.

Освен актьорството, една от задачите на Бакалова е в миналото да се срещне с „ колежката “ си по флейта Лизо (Мелиса Вивиан Джеферсън, бел. ред.).

„ Ако в миналото имам късмет да бъда до нея, единствено да я погледна, това ще бъде най-хубавият ден в живота ми “, сподели българската актриса.

/БТА/
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР